Kaipaatko keskusteluapua elämän solmukohtiin?

Työkykypalveluiden palvelupäällikkömme Miia Oijennus lisäkouluttautuu ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi ja hän ottaa vastaan asiakkaita harjoitteluun liittyen. Miialla on sosiaali- ja terveysalan AMK-koulutus ja yli 15 vuoden kokemus ohjaus- ja mielenterveystyöstä. Hän työskentelee Työvalmennus Futuurissa ammatillisen kuntoutuksen parissa. Miian löydät myös LinkedInistä.

Työkykypalveluiden palvelupäällikkö Miia Oijennus

Tarjoamme harjoitteluasiakkuutta pääasiassa kolmen tai useamman tapaamisen ratkaisukeskeiseen lyhytterapiaan. Myös yksittäiset tapaamiset ovat mahdollisia:
🟠 kolmen tapaamisen hinta 186 € (sis. alv 24 %)
🟠 y
ksittäisen tapaamisen hinta 62€ (sis. alv 24%)
🟠 yhden tapaamisen kesto 50 minuuttia
🟠 tapaamiset Helsingin toimipaikassamme tai etätapaamisena.

Varaa aika veloituksettomaan tutustumiseen (15min) ajanvarauskalenterista Voit olla yhteydessä myös sähköpostitse  uraohjaus@tyovalmennus.fi tai puhelimitse  050 911 1469

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia on matalan kynnyksen keskusteluapua, joka soveltuu erilaisiin stressaaviin ja kuormittaviin elämäntilanteisiin ja kriiseihin. Se on lyhytterapiasuuntaus, jossa pääpaino on voimavarojen löytämisessä, omien vahvuuksien kartoittamisessa sekä ongelmien ratkaisussa. Ratkaisukeskeinen lyhytterapia on konkreettista, ihmisen omasta arjesta ammentavaa. Keskustelut ovat luottamuksellisia.

Lyhytterapia ei ole kuntouttavaa psykoterapiaa eikä siihen voi saada KELA-korvausta. Mielenterveysdiagnoosi ei ole este lyhytterapialle, mutta vaikeammissa mielenterveyden haasteissa tulee kääntyä psykiatrisen hoitotahon puoleen.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *