Työkykypalveluiden palvelupäällikkö Miia Oijennus

Kaipaatko keskusteluapua elämän solmukohtiin?
Jos taloutesi on tiukalla, niin harjoitteluasiakkuus voi antaa sinulle mahdollisuuden hakea uusia näkökulmia ratkaisukeskeisen lyhytterapian avulla.

Tarjoamme edullista harjoitteluasiakkuutta pääasiassa 3-5 tapaamisen ratkaisukeskeiseen lyhytterapiaan:
🟠 kolmen tapaamisen hinta 186 € (sis. alv 24 %)
🟠 yhden tapaamisen kesto 50 minuuttia
🟠 tapaamiset Helsingin toimipaikassamme tai etätapaamisena.

Varaa aika tutustumiseen (15 min) ajanvarauskalenterista tai ole yhteydessä sähköpostitse uraohjaus@tyovalmennus.fi, niin voit päästä jo kesän aikana pikaisesti palveluun. Pääpaino asiakkuuksien aloittamiselle on lomakauden jälkeen. 

Työkykypalveluiden palvelupäällikkömme Miia Oijennus opiskelee ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi ja hänellä on mahdollisuus aloittaa muutama harjoitteluasiakkuus. Miialla on 15 vuoden kokemus mielenterveystyöstä ja hän työskentelee Työvalmennus Futuurissa ammatillisen kuntoutuksen parissa. Miian löydät myös LinkedInistä.

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia on tavoitteellista, ennaltaehkäisevää ja mielen hyvinvointia edistävää matalan kynnyksen palvelua. Lyhytterapia auttaa avaamaan uusia näkökulmia sekä löytämään vaihtoehtoisia toimintamalleja pulmallisiin tilanteisiin. Keskusteluissa pääpaino on ratkaisuissa ongelmien sijaan. Lyhytterapia ei ole kuntouttavaa psykoterapiaa eikä siihen voi saada KELA-korvausta. Mielenterveysdiagnoosi ei ole este lyhytterapialle, mutta vaikeammissa mielenterveydenhaasteissa tulee kääntyä psykiatrisen hoitotahon puoleen.

Lyhytterapiaan hakeutumisen syitä voi olla esimerkiksi opiskeluun tai työelämään liittyvät huolet, ihmissuhdepulmat, yksinäisyys, ahdistuneisuus tai alakuloisuus. Tarve terapialle voi syntyä silloin, kun omat keinot tai voimavarat eivät riitä elämän haasteiden keskellä. Keskustelut ovat luottamuksellisia.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *