Ratkaisukeskeinen lyhytterapia on tavoitteellista, ennaltaehkäisevää ja mielen hyvinvointia edistävää matalan kynnyksen palvelua. Lyhytterapia auttaa avaamaan uusia näkökulmia sekä löytämään vaihtoehtoisia toimintamalleja pulmallisiin tilanteisiin. Keskusteluissa pääpaino on ratkaisuissa ongelmien sijaan. Keskustelut ovat luottamuksellisia.

Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti Miia Oijennus

Lyhytterapiaan hakeutumisen syitä voi olla esimerkiksi opiskeluun tai työelämään liittyvät huolet, ihmissuhdepulmat, yksinäisyys, ahdistuneisuus tai alakuloisuus. Tarve terapialle voi syntyä silloin, kun omat keinot tai voimavarat eivät riitä elämän haasteiden keskellä.

Tapaamiset toteutetaan kasvokkain Helsingin toimipaikassamme tai videovälitteisesti.

Lyhytterapia ei ole kuntouttavaa psykoterapiaa eikä siihen voi saada KELA-korvausta. Mielenterveysdiagnoosi ei ole este lyhytterapialle, mutta vaikeammissa mielenterveydenhaasteissa tulee kääntyä psykiatrisen hoitotahon puoleen.

Varaa aika veloituksettomaan tutustumiseen (15min) Voit olla yhteydessä myös sähköpostitse miia.oijennus@tyovalmennus.fi tai arkipäivisin suoraan Miiaan puhelimitse  050 911 1469.