kuva-arvotTyövalmennus Futuuri Oy:ssä arvot ohjaavat toimintaa ja näkyvät arjessa. Arvot toimivat apuvälineinä päätöksenteossa sekä yhteistyössä asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa.

 • ratkaisukeskeisyys
  Tutkimme, kysymme avoimia kysymyksiä ja suuntaamme eteenpäin
  – oivallamme yhdessä. Pysymme kuitenkin omalla tontillamme. Neuvomme, kun sitä tarvitaan. Tiedämme, että kaikkiin tilanteisiin ja asioihin ei löydy ratkaisua. Silloin mietimme, mitä nyt voimme tehdä.

 • kumppanuus
  Lähestymme avoimesti ja arvostaen. Haluamme kehittyä työssämme ja teemme aktiivisesti töitä sen eteen, että osaamisemme on yhteisessä käytössä. Meillä kaikilla on lupa tehdä virheitä ja korjata toimintaamme. Emme kuitenkaan luovu asiantuntemuksestamme tai arvoistamme emmekä tee kompromisseja niiden suhteen. Olemme tasavertaisia ja seisomme rinnakkain.

 • tuloksellisuus
  Näemme mahdollisuuksia ja rakennamme luottamusta. Toimintamme on sujuvaa ja saamme asioita aikaan. Yhteisten tavoitteiden saavuttaminen on meille merkityksellistä.
  Arvioimme säännöllisesti sitä, missä onnistumme ja mitä meidän tulisi kehittää. Tarkastelemme asioita sekä-että -näkökulmasta. Tavoittelemme kestäviä ratkaisuja.

 • yhteisövastuu
  Välitämme ja pidämme toisistamme huolta. Puhumme meistä ja tunnistamme sen, että olemme itsekin osa työelämää. Emme voi ratkaista kaikkea, vaan ohjaamme tarvittaessa oikean avun piiriin.
  Uskallamme tarttua toimeen.