Työvalmennus Futuuri – mitä me olemme

Työvalmennus Futuuri Oy on vuonna 2005 toimintansa aloittanut työelämän muutostilanteiden asiantuntijayritys. Palvelumme ovat ajankohtaisia erilaisissa työelämän muutostilanteissa ja tavoittelevat työelämässä jatkamista ja sinne pääsyä.

Työvalmennus Futuurin ohjauksellinen ote on joustava, yksilöllinen ja tavoitteisiin tähtäävä. Ohjaustamme kannattelee arvojemme lisäksi sosiodynaaminen ja ratkaisukeskeinen lähestymistapa, jonka mukaisesti valmennettava on oman elämänsä asiantuntija. Valmennuksemme on konkreettista toimintaa valmennettavan tilanteen muuttamiseksi ja tavoitteen saavuttamiseksi. Toimintatapamme on tuoda valmennus asiakkaan lähelle ja lähteä liikkeelle asiakkaan tilanteesta. Kokemuksemme ohjaustilanteista haastavissa uran ja työkyvyn muutoksissa useiden vuosien ajalta ovat vahvistaneet osaamistamme yksilöiden ohjaamiseen kohti oman tavoitteen asettamista ja pitkäkestoisten ratkaisujen löytämistä.

Vuosien varrella olemme laajentuneet moniammatilliseksi työelämän asiantuntijayritykseksi, jossa työskentelee ammatillisen kuntoutuksen, uraohjauksen, opiskelun ja työelämän muutostilanteiden ohjauksen ammattilaisia. Vahvuutemme on monipuolinen osaamisemme työelämän eri alueilta ja erilaisista elämäntilanteistamme kumpuavat näkökulmamme tämän päivän työelämään sekä innostunut kehittämisen ja eteenpäinkatsomisen tahtomme.

Palvelumme räätälöidään tilaajan tarpeita vastaaviksi. Tarvittaessa osaava ja kokenut verkostomme on käytettävissä parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi.

Tärkeimpiin yhteistyökumppaneihimme kuuluvat lukuisat työnantajat, joiden tehtävissä asiakkaamme ovat saaneet testata taitojaan, hankkia uutta oppia ja aloittaa uuden työn.

Ota yhteyttä!
Toimitusjohtaja Päivi Saatsi
paivi.saatsi@tyovalmennus.fi
010 420 4140