Oletko saanut myönteisen päätöksen ammatilliseen kuntoutukseen?
Haluatko mukaasi työelämäkumppanin kohti työkyvyllesi sopivaa uutta työtehtävää?

Me olemme täysi-ikäinen, yksityinen ohjausalan yritys ja ydintehtävämme on olla tukenasi työelämän muutoksissa. Voimme olla kumppanisi esimerkiksi silloin, kun et työkykysi muuttumisen vuoksi pysty enää työskentelemään nykyisessä ammatissasi. Olemme työskennelleet yli kymmenen vuotta työeläkeyhtiöiden kumppanina ammatillisen kuntoutuksen palvelussa. Löydämme yhdessä juuri sinulle sopivat, yksilölliset ratkaisut työelämään palaamiseksi.

Mitä ammatillisessa kuntoutuksessa tapahtuu?

Lähtökohtana yhteistyössämme on sinun tilanteesi ja se, mikä on sinulle tällä hetkellä tärkeää. Tarkastelemme ensin yksilöllisiä ammatillisen kuntoutuksen mahdollisuuksiasi, kokonaistilannettasi ja tavoitteitasi sekä osaamistasi. Sen jälkeen kartoitamme ammattialoja, jotka sopivat työkyvyllesi ja kiinnostuksellesi. Huomioimme myös työllisyystilanteen kyseissä tehtävässä ja työssäkäyntialueellasi.

Suunnittelun apuna käytämme erilaisia sinulle sopivia menetelmiä ja tehtäviä. Työ- ja toimintakykyäsi tarkastelemme Kykyviisarin avulla ja ammattialoihin sekä työllistymisnäkymiin tutustumme ForeAmmatti-järjestelmässä. Visuaalisuus on osa ohjaustapaamme, mikä helpottaa kokonaisuuden hahmottamista ja muistamista.

Valitset ensisijaisen ammattivaihtoehdon ja sille varasuunnitelman, joka poikkeaa ensisijaisesta vaihtoehdosta työkykyriskien osalta. Paperilla ja ajatuksissa tapahtuvan arvioinnin lisäksi testaamme vaihtoehdon sopivuutta työkyvyllesi myös oikeassa työelämässä. Pidämme eläkeyhtiösi ajan tasalla etenemisestäsi.

Olemme rinnallasi myös siinä tilanteessa, jossa ensisijainen vaihtoehto ei osoittaudu työkyvyllesi sopivaksi. Tarkastelemme tilanteen ja kartoitamme riskit. Teemme jatkosuunnitelman.

Voimme tavata kasvokkain toimistollamme tai etänä videotapaamisella. Tapaamisia on yksilöllinen määrä ja ne sovitaan aikatauluusi sopiviksi.

Miten pääset palveluun?

Kun olet valinnut Työvalmennus Futuurin kumppaniksesi, ilmoita se työeläkeyhtiöösi. Kun tieto saapuu meille,  niin olemme sinuun yhteydessä kahden päivän sisällä. Sovimme tapaamisen yleensä kahden viikon sisään ja käärimme yhdessä hihat!

Saat oman vastuuohjaajan ja koko tiimimme työelämäosaamisen tueksesi. Tarvittaessa voit tavata työnhakuun erikoistuneen uravalmentajamme työkokeilupaikan haun ja työnhakuasiakirjojen sparrailussa.

Tervetuloa Työvalmennus Futuuriin!

Tapaamme päivittäin eri alojen ammattilaisia työuran muutostilanteissa – vuosittain kohtaamisia on noin 800. Myös liittojen jäsenpalveluissa ratkomme uraan ja työkykyyn liittyviä kysymyksiä julkisen, kolmannen ja yksityisen sektorin asiantuntijoiden kanssa.

Mietityttääkö vielä jokin? Ota yhteyttä!
työkykypalveluiden palvelupäällikkö Miia Oijennus
miia.oijennus@tyovalmennus.fi
010 420 4141